Sunday, February 2

January Favorites

Πότε μπήκε ο νέος χρόνος,πότε τελείωσε ο Ιανουάριος.Ο χρόνος τρέχει σαν νεράκι πραγματικά δίχως να το καταλαβαίνουμε.Καλό μήνα να σας ευχηθώ,λοιπόν και καλή επιτυχία να έχουμε στις εξεταστικές μας.Ας  δούμε τι λάτρεψα αυτό τον μήνα.Όπως θα παρατηρήσετε οσονούπω, είμαι περισσότερο λάτρης του μακιγιάζ παρά της περιποίησης.


 1.MUA lipstick in shade 4.
Μια πολύ όμορφη,καθημερινή απόχρωση.Αν και φαίνεται έντονο,έχει sheer αποτέλεσμα.Επίσης η μυρωδιά του μου θυμίζει γλυκό φρυγανιά.Μπορείτε να το βρείτε εδω.
2.Rimmel Kate Lasting Finish Matte Lipstick in shade 107.
Tο αγαπημένο μου κραγιόν και το μόνο κόκκινο που μου πηγαίνει.Το λατρεύω και μυρίζει υπέροχα.
Μπορείτε να το βρείτε εδω.
3.Erre due lipstick.
Το συγκεκριμένο ήταν freebie μ'ένα περιοδικό.Απόχρωση δεν γράφει αλλά είναι ένα ροδακινί nude τέλειο για κάθε μέρα ή σε συνδυασμό μ'ένα έντονο μάτι για το βράδυ.


Αυτά είναι τα swatches με την ανάποδη σειρά :Ρ


4.Radiant liquid eyeliner in 01.Ένα πολύ καλό,έντονο μαύρο με φοβερή διάρκεια eyeliner.Ιδανικό για να κάνετε λεπτή γραμμή.Το βρίσκετε στα hondos center γύρω στα 13 ευρώ, είναι λίγο ακριβό αλλά αξίζει τα λεφτά του.
5.Rimmel Scandaleyes Waterproof Khol Kajal Eye Liner.
Αδιάβροχο δεν είναι,έμενα δεν κάθεται στο εσωτερικό του ματιού και πέρα από αυτό μου τσούζει τα μάτια γι'αυτό το χρησιμοποιώ για την γραμμή του eyeliner μ'ένα πινελάκι.Μπορείτε να το βρείτε εδω.
6.Essence silky touch blush in 10 adorable.
Ένα απαλό ροζ ρουζάκι με ελάχιστο shimmer που ίσα που φαίνεται πάνω στο δέρμα.Ταιριάζει με οποιοδήποτε μακιγιάζ και όποτε δεν ξέρω ποιο  ρουζ να βάλω,επιλέγω αυτό.To έχω πάρει από εδω.


7.Clinique high lenghts mascara in sample size.Μια μάσκαρα μ'ένα ιδιαίτερο βουρτσάκι.Κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται,προσφέρει δηλαδή όγκο και διαχωρίζει καταπληκτικά τις βλεφαρίδες.
8.Εssence soft touch mousse make-up in 01 matt sand.
Ένα από τα πιο οικονομικότερα make up που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά αφού κοστίζει μόλις 4 ευρώ.Προσφέρει μέτρια με πλήρη κάλυψη και είναι ιδανικό για μεικτές λιπαρές επιδερμίδες.Αν έχετε  ξηρή επιδερμίδα δεν το προτείνω καθώς θα τονίσει περισσότερο τα ξηρά σημεία.Το έχω πάρει από εδω αλλά το βρίσκετε και σε επιλεγμένα hondos center.


Τελειώνοντας θα σας αφήσω με το αγαπημένο μου τραγούδι γι'αυτό το μήνα.


Πείτε μου αν έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω και πως σας φάνηκαν.
xoxo,
Christina.

12 comments:

  1. Πολυ ωραια ολα Χριστινα μου, αυτο το κραγιον της kate θελω πολυ να το δοκιμασω, το ρουζ της essence ειναι απο τα αγαπημενα μου!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είναι υπέροχο αυτό το κραγιονάκι, να το δοκιμάσεις όποτε μπορέσεις:)

      Delete
  2. Μόνο σ εμένα φάνηκε τεράστιος ο Ιανουάριος? :P
    Το κραγιονάκι της Rimmel από τη σειρά της Kate Moss είναι τέλειο, το έχω κι εγώ!

    ReplyDelete
  3. Λατρεύω Lorde! Τωρα ακουω το team!! To 107 το φοραω συνεχεια στις βραδινες μου εξοδους!!:):) Το ρουζακι θελω να το δοκιμασω!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το team ε; Δεν το έχω ακούσει.Τρέχω...:P

      Delete
  4. Σε εκανα tag!!!
    http://tzen89.blogspot.gr/2014/02/tag-game.html

    ReplyDelete
  5. Πολύ ωραίο Post!
    Έχεις βραβείο πέρνα να το παραλάβεις!!

    http://dimitrasopinion.blogspot.gr/

    ReplyDelete
  6. Το κραγιόν Kate Lasting, ποσο τελεια αποχρωση! Το χω ξαναπει και το ξαναλέω! ;) Και της erre due φανταστική απόχρωση!! Kαι ήταν δωράκι σε περιοδικό;; Υ-πέροχο! Επίσης αγαπημένο song!! <3 xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Όντως είναι λατρεμένο αυτό το κραγιόν και ναι ήτανε δωράκι ή με το Marie Claire ή με το Madame Figaro:)

      Delete